Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Salih Morina

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 26.03.1973
  • I martuar, tre fëmijë

  Arsimimi

  • Ekonomist i diplomuar
  • Vijon masterin në drejtimin : Menaxhment, në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor i Departamentit të Rinisë në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.
   Sekretar i përhershëm në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
   Një mandat deputet në Kuvendin e Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, gjuhë serbe

  Adresa

  • Lubizhdë-Malishevë