Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Adem Salihaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 25.12.1950 në fshati Duraj - Kaçanik
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik-Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar Komune
   Zëvendëskryeministër
   Deputet
   Gazetar

  Adresa

  • Ferizaj

  Telefoni

  • 044-555-544