Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Ali Sadriu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor ekzekutiv i QKUK-së, Deputet (1992-1998, 1998-2002, 2002-2004, 2004-2008,2011-2014), Ministër për Ekonomi dhe Financa (2002-2004), Bashkëdrejtues i Autoritetit Qendror Fiskal (2000-2002), Drejtor financiar në Fakultetin e Mjekësisë 1977-1980, Drejtor financiar në Bankos (1980-1990), Drejtor financiar “Fabrika e Veglave dhe Ujtive Elektrike” (1975-1977)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht, Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë