Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Duda Balje

Duda Balje

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • 6+

  Partia

  • VAKAT (VAKAT)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 16.10.1977 në Prizren
  • E martuar

  Arsimimi

  • • Fakulteti Ekonomik, magjistratura-biznis ekonomi,
  • • Doktoratura-menaxhimi i resurseve njerzore

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • • Menaxhere e spitalit gjinekologjik GENESIS Medical-Beograd, Asistente e drejtorit gjeneral në fabrikën e sheqerit Novi Sad, Drejtoreshë e Bordit Hidroregjioni Jugor-Prizeren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • • Gjuhë Angleze, Maqedone

  Adresa

  • • Prizren

  Telefoni

  • 044-983-011