Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Kimete Bytyçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.08.1960 në Samadrexhë
  • E martuar (e ve)

  Arsimimi

  • Fakulteti i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Arsimtare (1982-2004) Drejtoreshë e kopshtit të fëmijëve (Suharekë 2004-2010) Anëtare e Kuvendit Komunal në Suharekë (2007-2011) Anëtare e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së (që nga vitit 2006)

  Adresa

  • Suharekë – lagjja Shirokë

  Telefoni

  • 044 184 214