Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Azem Syla

Azem Syla

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.04.1951 në Kishnarekë, Drenas
  • I martuar

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave politike
  • USA- “Leibniz University”, New Mexico - Santa Fee
  • Doktoroi më 20 prill 2006

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ministër i Mbrojtjes - Qeveria e Përkohshme e Kosovës Komandant i SHP të UÇK-së Ish- i burgosur politik Pedagog- gjimnazi “Luigj Gurakuqi”, Klinë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë boshnjake, gjuhë serbe dhe gjuhë gjermane

  Adresa

  • Kishnarekë, Drenas

  Telefoni

  • 044-434-304