Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Afrim Hoti

Afrim Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.06.1962 në Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë gjermane, gjuhë serbe dhe gjuhë kroate

  Adresa

  • Krushë e Madhe

  Telefoni

  • 044 824 941