Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Ali Sadriu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor ekzekutiv i QKUK-së Deputet (1992-1998, 1998-2002, 2002-2004, 2004-2008) Ministër për Ekonomi dhe Financa (2002-2004) Bashkëdrejtues i Autoritetit Qendror Fiskal (2000-2002) Drejtor financiar në Fakultetin e Mjekësisë 1977-1980 Drejtor financiar në Bankos (1980-1990) Drejtor financiar “Fabrika e Veglave dhe Ujtive Elektrike” (1975-1977)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze dhe gjuhë serbe

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 590 016