Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Bekim Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 09.10.1970 në Tërnavc , Skenderaj
  • I martuar. Ka dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë, Drejtimi i Fizioterapisë
  • Master në fizioterapi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ish-pjesëtar i UÇK-së Ish-zyrtar i Shërbimit Informativ të Kosovës Kryetar i KF “Trepça”, fizioterapeut i Reprezentacionit të Kosovës Nënkryetar i FFK-së Fizioterapeut në klinikën e terapisë fizikale me rehabilitim në QKUK Asistent në Fakultetin e Mjekësisë, Drejtimi i Fizioterapisë I shpallur qytet nderi nga Kuvendi Komunal në Mitrovicë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, gjuhë serbe dhe gjuhë kroate

  Adresa

  • Tërnavc-Skenderaj dhe Fushë Kosovë

  Telefoni

  • 045 755 557