Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Bahri Thaçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 27.05.1958 në Zakutë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë, Prishtinë
  • Specializimi për pulmologji, Zagreb
  • Studimet postdiplomike, Zagreb
  • Magjistër i shkencave të mjekësisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjek, specialist, pulmolog Drejtor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (2002-2007) Drejtor në Departamentin Komunal për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale (2007-2009) Nënkryetar i komunës së Podujevës (2009-2011)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë serbe dhe kroate

  Adresa

  • Podujevë, Zakutë

  Telefoni

  • 044 162 585