Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Ramë Vataj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 24.04.1967 në Sallagrazhdë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave të kimisë (2000-2004, në Universite de Haute-Alsace, Mulhouse, Francë)
  • Diploma e studimeve të thelluara (1999-2000, UHA, Mulhouse, Francë)
  • 1986-1990-Fakulteti i Shkencave Matematiko-Natyrore, Departamenti i Kimisë, Universiteti i Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1991-Profesor në shkollën e mesme “Jeta e Re’- Therandë 1992- Asistent në FSHMN, Departamenti i Kimisë, UP (deri më 1999) 2004-2006 – Bashkëpunëtor hulumtues dhe arsimor në Universite de Haute-Alsace, Mulhouse, Francë 2006 – Profesor në Universitetin e Prishtinës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë frënge (shkrim-lexim), shumë mirë
  • Gjuhë angleze (niveli i kënaqshëm)
  • Gjuhë serbe dhe kroate - mirë

  Adresa

  • Sallagrazhdë, Therandë

  Telefoni

  • 044 139 763