Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Donika Kadaj-Bujupi

Donika Kadaj-Bujupi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 20.03.1979
  • E martuar, nënë e dy fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv–Prishtinë 2002-2005
  • Studime pasuniversitare në komunikim masiv
  • Instituti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv (KIJAC)–2005-2007
  • Studime në Institutin Politik të Prishtinës (PIPS)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

   • Medecines Sans Frontiers 2000–2001
   • Komuna e Prishtinës 2001-2002
   • UNMIK 2002-2005
   • Korporata Energjetike e Kosovës 2005-2007 Themeluese e agjencisë së lajmeve Kosova News 2006
   • Parlamenti i Kosovës 2007
   • Funksionet në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës: kryetare e degës “Bregu i Diellit”, dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AGK–së dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AAK–së.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 229 323