Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Shaip Muja

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.07.1965 në Gradicë
  • I martuar

  Arsimimi

  • universitar – mjek

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjek (1993-1999), TMK – Komandant i Shëndetësisë (1999-2003), Qendra e Telemjekësisë Familjare (2003-2007), Këshilltar i kryeministrit të Kosovës, z. Hashim Thaçi (2008-2011)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • gjuhë angleze, gjuhë serbe

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 502 887