Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Albin Kurti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Arsimimi

  • Universitar - Fakulteti i Elektroteknikës
  • Inxhinier i diplomuar i Elektroteknikës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Aktivist në Rrjetin e Aksionit për Kosovën (KAN) Aktivist në Lëvizjen Vetëvendosje! Kolumnist në gazetën Express Kolumnist në gazetën Zëri

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, gjuhë serbe e kroate

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 859 234