Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Alma Lama

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 08.09.1976 në Krujë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Universiteti i Tiranës, Dega e Gjuhës dhe Letërsisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Gazetare, publiciste në media të huaja dhe vendore

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze dhe gjuhë italiane

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 309 178