Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Albulena Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 11.05.1987 në Prishtinë
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës
  • UP-master- drejtimi financiar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Bashkëpunëtore profesionale në “Amerkos”, sh.p.k. Menaxhere në “Bio Pharm” Drejtoreshë në “Design Factory” Praktikë në NLB-Prishtina dhe praktikante në Gjykatën e Qarkut

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 760 759