Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Lumnije Morina

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 09.11.1963 në Ferizaj
  • E martuar

  Arsimimi

  • Shkolla e lartë teknike, drejtimi i makinerisë
  • Titulli profesional - inxhiniere e makinerisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ish e burgosur politike (16.11.1981-16.12.1982) Punëtore e arsimit Në tri palë zgjedhje lokale (2002, 2007 dhe 2009), anëtare e Kuvendit të Komunës së Ferizajt, nga radhët e PDK-së Kryetare e Gruas Demokratike të Kosoves, dega në Ferizaj Kryesuese e Grupit Joformal të Grave të Komunës së Ferizajt Anëtare e Kryesisë së Shoqatës së të Burgosurve Politikë të Kosovës (SHBPK) Kryetare në dy mandate e SHBPK-ës, dega në Ferizaj

  Adresa

  • Ferizaj

  Telefoni

  • 044 198 739