Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Muhamet Mustafa

Muhamet Mustafa

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • Koalicioni për Kosovë të Re (KKR)

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave- menaxhimi i zhvillimit
  • Studimet postdiplomike nga teoria dhe politika e zhvillimit ekonomik, Fakulteti Ekonomik
  • Qëndrime specialistike në Francë, SHBA dhe Britani të Madhe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor në Universitetin AAB-Riinvest dhe në Universitetin e Prishtinës Kryetar i Institutit Riinvest dhe bashkëthemelues i tij Drejtor i Fondit të Rrugëve të Kosovës Gazetar dhe publicist Ministër në Qeverinë e Kosovës dhe të ish-federatës jugosllave, (deri në shkurt të vitit 1989, kur vihet kundër politikës së Milosheviqit) Ka botuar shtatë monografi dhe tekste universitare, mbi 30 artikuj shkencor dhe mbi 40 raporte studimore në gjuhën shqipe dhe gjuhën angleze

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • gjuhë angleze, gjuhë frënge dhe gjuhë serbe

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 234 033