Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Hasime Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 03.03.1966
  • E martuar. Ka dy fëmijë

  Arsimimi

  • Përgatitja superiore –Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesoreshë në gjimnazin “Abdyl Frashëri” në Malishevë (1989-1993) Drejtoreshë e NPKNSH “Lumi” në Malishevë (2000-2004) Menaxhere një njësinë operative , KRM “Ekoregjioni” në Malishevë (2004-2011) Këshilltare në Kuvendin Komunal në Malishevë (2002-2011) Anëtare e Komitetit për Politikë e Financa në Malishevë (2002-2011) Veterane e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Themeluese e Lidhjes Demokratike të Kosovës, dega në Malishevë (1989) Themeluese dhe aktiviste e Këshillit për Pajtimin e Gjaqeve në Malishevë (1990) Anëtare e Kryesisë së degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Malishevë (2002-2006) Nënkryetare e degës së PDK-së në Malishevë (2006-2011) Kryetare e GDK-së, dega në Malishevë (2006-2011)

  Adresa

  • Malishevë

  Telefoni

  • 044 201 316