Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Latif Gashi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 12.09.1961 në Dobërdol, Podujevë
  • I martuar. Ka tre fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik në Universitetin e Prishtinës
  • Jurist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar Politik në Ministrinë e Planifikimit dhe Ambientit Hapësinor (mars-tetor 2009) Këshilltar e parë politik i ministrit të FSK-së (gusht 2008-mars 2009) Zyrtarë i lartë i Shërbimit Informativ të Kosovës-drejtor i përgjithshëm (qershor 1999-qershor 2008) Zëvendëskomandant i zonës së pestë të TMK-së (1999-2001) Shef i shërbimit ushtarak në ZOLL të UÇK-së (1998-1999) Anëtar i gueriles në UÇK ( që nga fundi i vitit 1996 dhe fillimi i vitit 1997) Sekretar në shkollën fillore “Azem Bejta”, në Kërpimeh (1992) Sekretar në shkollën fillore “J.Gashi” në Dobërdol (1993-1998) Gjeneral Brigade i nominuar nga SHP i TMK-së Kolonel i nominuar nga PSSP i OKB-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 506 820