Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Safete Hadergjonaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Arsimimi

  • Shkolla e mesme - drejtimi ekonomiko-komercial në Deçan (1982)
  • Fakulteti Ekonomik, Prishtinë (1987)
  • Studimet pasuniversitare - Menaxhmenti në Shëndetësi, Prishtinë (2008)
  • Studim pasuniversitar – marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci në Akademinë Diplomatike Shqiptare, Tiranë (2005)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Trajnere e IKAP-it në fushën buxhet dhe financa , nëntor 2005
   "Hope Felloëship", Programi Kosovar për Udhëheqje nga Këshilli Nacional Shqiptaro-Amerikan 2004-2005
   Menaxhim i përgjithshëm publik, 2004-2005
   Ndërtimi i funksionarëve të Administratës publike të Kosovës, Romë, Itali, 2002
   Menaxhimi i sektorit shëndetësor, Budapest, Hungari (2003)
   Menaxhimi i personelit në Shërbimin Publik në Kosovë, dhjetor 2002, nëntor 2003
   Menaxhim i Administratës Publike, 2002

  • Eksperienca profesionale

  • Profesoreshë e lëndëve ekonomike në gjimnazin "V. Frashëri", në Deçan (1987-1994)
   Drejtoreshë e NTSHP-së "Diona" në Deçan (1994-1998)
   Menaxhere e financave në Ministrinë e Financave në Qeverinë e Përkohshme në Kosovë (1999-2000)
   Këshilltare në Kuvendin Komunal në Deçan (2000-2002)
   Zyrtare për çështje politike në zyrën e kryeministrit (gusht-nëntor 2002)
   Drejtore e Administratës në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, 2002-2004
   Deputete në Kuvendin e Kosovës që nga viti 2004
   Nënkryetare e Komisionit për Buxhet dhe Financa 2004-2007
   Zv. kryetare e Grupit Parlamentar të PDK-së (2007-2010)
   Anëtare e Komisionit për Buxhet dhe Financa (2007-2010)
   Anëtare e Komisionit për Ekonomi, Tregti, Industri, Energji, Transport dhe Telekomunikacion (2007-2009)
   Nënkryetare e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike (2009-2010)

  • Aktivitetet politike

  • Bashkëpunëtore e Komitetit të Deçanit të organizatës LNÇKVSHJ 1980-1981
   Veprimtare e LPRK-së e më vonë në LPK (1984-1999)
   Anëtare e Kryesisë së PDK-së që nga vitit 2002
   Anëtare e këshillit drejtues të PDK-së që nga viti 2000
   Anëtare e Këshillit drejtues të Gruas Demokratike të Kosovës
   Zëvendëskryetare e degës së PDK-së në Deçan, që nga viti 2000

  •  

  •  

  Adresa

  • Deçan

  Telefoni

  • 044 126 145