Arkivi

Periudha e katërt Legjislative (12.12.2010 - 07.05.2014)

Glauk Konjufca

Glauk  Konjufca

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 25.07.1981 në Prishtinë
  • I pamartuar

Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik – Dega e filozofisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Zëvendës drejtor i Qendrës për të Drejtat në Universitetin e Prishtinës (2005-2010)
  • Drejtor i Komitetit për politikë në VV
  • Kryeredaktori gazetës së përjavshme VETËVENDOSJE!

Adresa

  • Prishtinë

Telefoni

  • 044 161 420