Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Ismajl Kurteshi

Ismajl Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.02.1952 në Gjilan
  • i martuar, 2 fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik, Dega gjuhë dhe letersi angleze

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 34 vjet përvojë pune, kam punuar në: TUP, Industria e baterive Gjilan, në gjimnazin “Z. Hajdini” –Gjilan, kryetar i Komunës së Gjilanit, deputet në mandatin e parë të Kuvendit të Kosovës, drejtor i Drejtorisë së Arsimit në Gjilan.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, serbisht dhe turqisht

  Adresa

  • Gjilan