Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Danush Ademi

Danush Ademi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • PARTIA DEMOKRATIKE E ASHKANLIVE TË KOSOVËS (PDAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 17.03.1969 në Ferizaj
  • I martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Shkolla e mesme në Ferizaj,
  • Fakulteti i Shkencave Politike –Juridik AAB –viti II)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar i Asamblesë Komunale në Ferizaj 2002–2006,
  • Nëpunës komuniteti KK Ferizaj 2000 -2006,
  • Nënkryetar i Komitetit për komunitete 2002 -2007,
  • Nënkryetar komune Ferizaj 2005-2007,
  • Nënkryetar i Degës së PDAK 2003 -2007,
  • Anëtar kryesie i PDAK 2003 -2007,
  • Drejtor i OJQ Qendra e komunitetit , 2003-2008,
  • Kryetar i Partisë Bashkimi Demokratik i Ashkalive, 2008 BDA.
  • Deputet i Kuvendit 2009.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbe,
  • Maqedonisht

  Adresa

  • Ferizaj