Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Donika Kadaj

Donika Kadaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 20.03.1979
  • E martuar, nënë e dy fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv–Prishtinë 2002-2005
  • Studime pasuniversitare në komunikim masiv
  • Instituti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv (KIJAC)–2005-2007
  • Studime në Institutin Politik të Prishtinës (PIPS)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Medecines Sans Frontiers 2000–2001
  • Komuna e Prishtinës 2001-2002
  • UNMIK 2002-2005
  • Korporata Energjetike e Kosovës 2005-2007 Themeluese e agjencisë së lajmeve Kosova News 2006
  • Parlamenti i Kosovës 2007
  • Funksionet në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës: kryetare e degës “Bregu i Diellit”, dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AGK–së dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AAK–së.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë