Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Gjylnaze Syla

Gjylnaze Syla

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.02.1961 në Pejë
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë, aktualisht në specializim të ekologjisë humane

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjeke vullnetare në UÇK
  • Trejnere për shëndetin riprodhues
  • Shefe e kabinetit të kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj
  • Sekretare e përgjithshme e AAK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbo-kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë