Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Bujar Dugolli

Bujar Dugolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 30.10.1969 në Nekoc-Gllogoc
  • i martuar, 2 fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave të historisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ministër në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës-1999-2000, deputet i Kuvendit të Kosovës-2001, ministër në Qeverinë e Kosovës-2004-2008, profesor i Universitetit të Prishtinës nga viti 2000, kryetar i Unionit të Pavarur të Studentëve të UP-së-1997-1999, anëtar i Senatit të Universitetit të Prishtinës 1996-1999.
  • Ka botuar dy monografi shkencore dhe pesëmbëdhjetë punime shkencore të fushës së historisë, ekonomisë dhe diplomacisë në revistat shkencore në vend dhe jashtë vendit.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht, Serbisht

  Adresa

  • Prishtinë