Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Drita Maliqi

Drita Maliqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Arsimimi

  • SHLP matematikë-fizikë
  • Trajnuese për udhëheqje arsimore për të gjitha tipet e shkollave (GTZ-ja)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1989-2003-arsimtare e lëndës së matematikës
  • 2003-2007-drejtoreshë e shollës fillore “Thimi Mitko”-Gjilan
  • Këshilltare e KK-Gjilan në 2 mandate
  • Kryesuese e KKRS-dhe çeshtje gjinore

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (mesatarisht)

  Adresa

  • Gjilan