Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Naser Rugova

Naser Rugova

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.10.1970 në Cerrcë
  • I martuar, 2 fëmijë

  Arsimimi

  • Mjek-stomatolog

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mars-2005-mars-2006 Këshilltar i kryeministrit të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze
  • Serbo-kroate

  Adresa

  • Prishtinë