Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Myzejene Selmani

Myzejene Selmani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca Kosova e Re (AKR)

  Arsimimi

  • Fakulteti elektroteknik, drejtimi-energjetikë-sistemet elektro-energjetike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Inxhiniere në projektim, Inxhiniere në menaxhimin e projekteve

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbo-kroate, angleze (në të folur dhe të shkruar)
  • Gjermane (në të folur)

  Adresa

  • Prishtinë