Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Shkumbin Demaliaj

Shkumbin Demaliaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca Kosova e Re (AKR)

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik-Prishtinë, Jurist i diplomuar, Akademia Diplomatike-Tiranë-specializant-shutle diplomaci

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1999-2000-Drejtor ekzekutiv-KK Deçan-Qeveria e Përkohshme
  • 2000-2002-Asamblea Komunale Deçan-delegat
  • 2002-2005-Asamblea Komunale Deçan-nënpunës administrativ (shërbyes civil)
  • 2005-dhe tani kryeshef ekzekutiv i AEPI në MPMS-Qeveria e Kosovës
  • Trajnime: OSCE-për kuvendet komunale, Administrata menagjeriale (Romë), Siguria në punë dhe shëndeti (Torino), Mbrojtja dhe siguria në punë dhe shëndet nga punët rrezikshme për fëmijë (Stanboll)-(ILO)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Strellc i Epërm (Deçan)