Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Heset Cakolli

Heset Cakolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca Kosova e Re (AKR)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.04.1957 në Krilevë (Kamenicë)
  • I martuar, baba i tre fëmijëve

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave teknike, profesor në fakultetin e inxhinierisë mekanike të Universitetit të Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1980-1985 ka punuar në “Minex”
  • Prej vitit mësimor 1982/1983 e deri në tash ka punuar në Fakultetin Teknik në Prishtinë, në fillim si bashkëpunëtor, ndërsa prej vitit 1985 punon si profesor i rregullt

  Adresa

  • Talinoc i Muhaxherëve (Ferizaj)