Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Arsim Rexhepi

Arsim Rexhepi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.05.1972 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Studimet në Gjermani (Ruhr-Uni Bochum),
  • Studime pasdiplomike në Gjermani, Cand: Dr. Phil i shkencave filologjike.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1997-1999, tutor, Ruhr-Uni Bochum,
  • 2003-2005 ligjërues, Ruhr-Uni Bochum,
  • 2006 nënkryetar i AKR-së
  • Kryetar i grupit parlamentar për miqësi me Bundestagun gjerman

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht,
  • Anglisht,
  • Serbisht,
  • Kroatisht

  Adresa

  • Vushtrri