Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Myrvete Pantina

Myrvete Pantina

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 22.08.1956
  • E martuar dy fëmije

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave ekonomike prej vitit 2000, aktualisht profesoreshë në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punësuar që nga viti 1981.
  • 1981-1983-Shërbimi i Kontabilitetit Shoqëror- Mitrovicë,
  • 1983- aktualisht profesoreshë në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbe, kroate (shkëlqyeshëm)
  • Angleze (shumë mirë)
  • Turqisht (mirë)

  Adresa

  • Vushtrri