Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Fatmire Berisha

Fatmire Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik-letërsi e gjuhë shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesoreshë në gjimnazin “Frang Bardhi” në Mitrovicë
  • zv/kryetare në Kuvendin Komunal në Mitrovicë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frëngjisht (pjesërisht)
  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Mitrovicë