Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Luljeta Shehu

Luljeta Shehu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti i shkencave matematikore-natyrore, dega e kimisë, profesoreshë e kimisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Prej vitit 1989 profesoreshë e kimisë në gjimnazin “Gjon Buzuku” në Prizren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Turqisht
  • Maqedonisht

  Adresa

  • Krushë e vogël-Prizren