Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Fatmir Rexhepi

Fatmir Rexhepi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • PLP- fakulteti teknik, dega makinerisë, inxhinier i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1980-1990-inxhinier në NPB “Integj”
  • 1991-2000-inxhinier në NTP “Eng Office”
  • 2001-2007-deputet në Kuvendin e Kosovës
  • 2006-2007-ministër i Punëve të Brendshme

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht-Intermediate
  • Serbo-kroatisht-mirë

  Adresa

  • Gjilan