Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Skender Hyseni

Skender Hyseni

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 17.02.1955 në Dobratin
  • I martuar

  Arsimimi

  • I diplomuar në UP-dega e gjuhës e letërsisë angleze në vitin 1979
  • Qëndrime të shkurta studimore në Bloomsburg State College-SHBA (1978) dhe në Aberdeen Universiti-Skoci (1986)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar kryesor politik i presidentit Rugova dhe i presidentit Sejdiu
  • Anëtar i Kryesisë së LDK-së dhe sekretar për marrëdhënie ndërkombëtarë
  • Zëdhënës i Ekipit të Unitetit
  • Anëtar i Komisionit Kushtetues të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (rrjedhshëm)
  • Frëngjisht (njohje e sipërfaqshme)
  • Italisht (njohje e sipërfaqshme)
  • Serbo-kroatisht (rrjedhshëm)

  Adresa

  • Prishtinë