Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Lutfi Zharku

Lutfi Zharku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.11.1962 në Kaçanik
  • i martuar, 3 fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave ekonomike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Menaxher në fabrikën e Çimentos-Hani i Elezit