Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.07.1964 në Tërrnavë (Podujevë)
  • I martuar, baba i tre fëmijëve

  Arsimimi

  • Jurist i dipl.-Universiteti i Prishtinës-Fakulteti Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1991-qershor 2002-Profesor dhe sekretar në SHMT,"28 Nëntori"-Prishtinë
  • Qershor 2002-Nëntor 2002-Drejtor i Kompanisë Publike Komunale "Sportmarketing" Prishtinë
  • Kariera Politike:
  • Anëtar i LDK-së, prej themelimit
  • Themelues i Degës I-rë të LDK-së Kodra e Trimave-Prishtinë
  • Sekretar i kësaj Dege-13 maj 1990-prill 2002
  • Kryetar i Degës- prej v.2002, detyrë që e kryen edhe aktualisht
  • Delegat në të gjitha kuvendet qendrore të LDK-së (VI-të)
  • Anëtar i Këshillit të Pergjithshëm të LDK-së
  • Anëtar i Kryesisë Qendrore të LDK-së,
  • -Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës i vitit 1998
  • Këshilltar i Kuvendit Komunal të Prishtinës-2000-2002
  • Kryetar i Komunës së Prishtinës-27nëntor 2002-3 janar 2008
  • Kryetar i Asociacionit të Komunave te Kosovës-2005-janar 2008
  • Deputet i Parlamentit të Republikës së Kosovës , prej:03.01.2008, (pas Zgjedhjeve të 17 Nëntorit 2007)
  • Kryetar i Komisionit Parlamentar për të Dejtat e Njeriut,Barazi Gjinore,të Pagjeturit dhe Peticione

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë