Arkivi

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Emrush Xhemajli

Emrush Xhemajli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 01.05.1959 në Komogllavë-Ferizaj
  • i martuar, baba i 3 fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti i Arteve-UP
  • Magjistër i pikturës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ilustrator dhe gazetar në “Zëri i Kosovës” 3 vjet
  • 1987-1998-sekretar i përgjithshëm i LPK-së
  • Shef personeli i UÇK-së dhe TMK-së Zona e tretë
  • 2000-2008-kryetar i LPK-së
  • 2004-2007-deputet në Legjislaturën e Dytë.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frëngjisht
  • Serbisht
  • Gjermanisht

  Adresa

  • Prishtinë