Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Shemsi Syla

Shemsi Syla

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ushtarak në Forcat e Sigurisë së Kosovës
  • Tani ushtarak në pension

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroatisht

  Adresa

  • Rr.

  Telefoni

  • 044 279 109