Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Muharrem Nitaj

Muharrem Nitaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.12.1960 në Deçan
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Siguri,
  • Anëtar i komisionit të Financave Publike

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbo-Kroate

  Adresa

  • Rr.

  Telefoni

  • 045 904 000