Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Bekë Berisha

Bekë Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.08.1978 në Staradran
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë