Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Gani Dreshaj

Gani Dreshaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.08.1965 në Vrellë
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Zhavillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane

  Telefoni

  • 049 632 000