Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Nait Hasani

Nait Hasani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.09.1965 në Randobravë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Albanolog

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar i Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Kryetar i Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe - pak

  Adresa

  • Randobravë – PRIZREN

  Telefoni

  • 044 255 554