Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Miljana Nikolić

Miljana Nikolić

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Iniciativa Qytetare Lista Serbe (GISL)

  Arsimimi

  • Fakulteti i mjekësisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Specialiste e anestezionit me reanimatologji - Intensivë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Rr. “Kralja Petra I” 167/4