Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Fitore Pacolli - Dalipi

Fitore Pacolli - Dalipi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 27.04.1982 në Prishtinë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Kandidat për Phd - Doktoraturë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Udhëheqëse e komitetit për politikë të jashtme në Lëvizjen Vetëvendosje

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Rr. “Shaqir Igrishta”, Mati 1, Hyrja IV, Kati 11, Nr.52, Kompleksi “Tregtia”

  Telefoni

  • 044 366 646