Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Drita Millaku

Drita Millaku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 31.08.1971 në Prizren
  • E martuar

  Arsimimi

  • Msc. e Letërsisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Asambleiste në Kuvendin Komunal Prizren,
  • Bibliotekiste në Prizren (tani e pezulluar)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Rr. “Sali Çeku” Nr. 21

  Telefoni

  • 045 277 679