Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Arbër Rexhaj

Arbër Rexhaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 16.12.1985 në Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i letërsisë shqipe; Fakulteti i shkencave politike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar komunal në Kuvendin e Prizrenit,
  • Kryetar i komisionit parlamentar në Kuvendin e Prizrenit,
  • Kryetar i këshillit mbikëqyrës të klubit futbollistik "Liria"

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Turke; Boshnjake

  Adresa

  • Ortakoll, Llam A3

  Telefoni

  • 044 934 211